Kdo smo

Smo inovativni, motivirani, strokovni in družbeno odgovorni.


Široko paleto znanj s področja zdravja in varnosti pri delu združujemo v celoto.


Kot strokovnjaki se odlikujemo zlasti na področjih zdravja pri delu, varnosti pri delu, ergonomije na delovnem mestu, vitke proizvodnje, dvigovanju in prenašanju težjih bremen ter promocije zdravja na delovnem mestu.


  


Marko Lovše, ergonomist in inženir za varnost in zdravje pri delu

Izvajam strokovne naloge za povečanje produktivnosti na področju humanizacije dela, varnosti in zdravja pri delu, usposabljam, svetujem, predavam ...

Poglobljeno se ukvarjam z ergonomijo in vitko proizvodnjo. Ergonomsko sem oblikoval vrsto delovnih mest v podjetjih, kot so: Henkel Slovenija, Ecolab, Elektro Maribor, Zavarovalnica Maribor, Center za socialno delo Gornja Radgona, Impol, Akripol, SEP, Plasta ter invalidsko podjetje UNIDEL.

Na področju ergonomije in ohranjanja vitkosti, ergonomskih rešitev in pripomočkov, sodelujem tako z domačimi kot tudi tujimi podjetji. Med slednjimi so Nobis, Ergorest,  Humanscale in Bakker Elkhuizen, specialisti pri oblikovanju ergonomskih in vitkih rešitev za pisarne in proizvodnjo. M: 031675247

E: marko@e-napotnica.si

 


 

 

Poslanstvo

Učinkovito olajšati delo ter delovne pogoje vsakomur, ki dela in deli znanje bodisi na delovnem mestu ali doma.

Omogočati in nuditi najhitrejšo pot do kakovostnih storitev na področju zdravja, humanizacije dela in varnosti pri delu.

Združevati podjetja in strokovnjake različnih delovnih področij v skrbi za zdrav in varen način življenja in dela.

Pomagati vsem, ki želijo uporabiti svoje znanje v dobro sebe in drugih.Vizija

Postati sinonim za učinkovite celovite rešitve na področju zdravja, humanizacije dela in varnosti pri delu.