Pogosta vprašanja


 

eNapotnica ni le napotnica v elektronski obliki, temveč inovativna rešitev (program), ki omogoča najhitrejšo pot do kakovostnih storitev na področju varnosti in zdravja pri delu. Program eNapotnica omogoča lažje in učinkovitejše delo ter hitro in enostavno pripravo napotnice za preventivni zdravstveni pregled.  eNapotnica vam prav tako zagotavlja vso strokovno pomoč in celovite rešitve na enem mestu. 

eNapotnica je namenjena vsem posameznikom in gospodarskim družbam, ne glede na status (s. p., d. o. o., d. n. o. ...) in število zaposlenih.  Z njo lahko prihranite čas ter na enem mestu poskrbite za vse, kar vam nalaga Zakon o varnem in zdravem delu.  

Ker ponuja celovite rešitve ter vso strokovno pomoč na področju varnosti in zdravja pri delu - in vse to na enem mestu! Ker je najhitrejša oziroma najkrajša pot do kakovostnih storitev na področju varnosti in zdravja pri delu. Ker na hiter, preprost, zanesljiv in praktičen način omogoča izpolnjevanje vseh pogojev, ki jih določa Zakon o varnem in zdravem delu. Ker uporaba eNapotnice ne zagotavlja le strokovne pomoči, temveč tudi (p)oseben pristop in obravnavo.

eNapotnico lahko naročite z izpolnjeno in poslano eNaročilnico.

 

Podjetja, ki pri svojem delu že uporabljajo program eNapotnica